Wat jij aan mij hebt
Wim Verhoeven Wat jij aan mij hebt
 • Je bedrijf komt goed in het nieuws

   

  Nieuws is de beste manier om je publiek te bereiken. Als je goed in het nieuws komt, overstijg je elke vorm van reclame.

  Laat ons praten. Jij kent je bedrijf, je product, je verhaal. Ik zie dat éne zinnetje waarbij je voelt: dàt wil iedereen weten! Als journalist en hoofdredacteur heb ik nooit anders gedaan...

  We maken een mediacampagne op maat. Dat kan een scherper persbericht zijn, een boeiende persconferentie, een sterke reportage, ...Voor een groot verhaal op de lange termijn is er misschien een mediaplan nodig. Met een aparte aanpak voor print, online, radio, televisie. Voor nationaal - of regionaal nieuws. En voor je eigen kanalen.

  Ik kan onze ideeën zelf uitwerken, maar ik deel mijn ervaring even graag met jouw team. Samen maken wij goed nieuws! 

  +32 475 370057

  wim@iedereenbenieuwd.be

 • Je merk krijgt een fris, oprecht verhaal

   

  Vertel het verhaal van je product. Deel de filosofie van je merk. De waarden van je bedrijf. Maar àls je dat doet, doe het dan goed.

  Commerciële content, branded content, native advertising, ... is vandaag overal. Maar het werkt pas als het écht, geloofwaardig en goed gemaakt is. En als mensen er iets aan hebben. 

  Laat ons praten. Jij kent je product. Ik bekijk het met al mijn ervaring uit de journalistiek. We maken het interessant, fris en oprecht. We zorgen ervoor dat jij mensen inspireert. We zijn pas geslaagd als mensen jouw verhaal willen doorvertellen aan anderen. 

  Ik kan onze ideeën zelf uitwerken. Maar ik deel mijn ervaring even graag met jouw team. Op deze website vind je al tips and tricks om beter te doen. 

   

  +32 475 370057

  wim@iedereenbenieuwd.be

 • Je bent verwonderd over zoveel goede initiatieven

   

  Ik ijver niet alleen voor ánder nieuws. Ik geloof ook sterk in béter nieuws. 

  In vele organisaties en bedrijven gebeuren buitengewone dingen. Ik gebruik mijn ervaring graag om die kenbaar te maken. Ik geloof in de kracht van positieve berichtgeving.

  Ik werk 25 jaar in de media. Ik was hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws en media-adviseur van Open VLD. En met de KU Leuven dacht ik na over hun opleiding journalistiek. 

  Neem gerust contact met mij op. Ik heb een neus voor wat nieuwswaarde heeft.

  +32 475 370057

  wim@iedereenbenieuwd.be

 • Je kijkt anders naar het nieuws

   

  Het nieuws is aan vernieuwing toe. De klassieke media verliezen adverteerders en publiek. Jonge mensen kunnen ze maar moeilijk bereiken. Tegelijk ontstaat overal nieuwe, frisse journalistiek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zeg ik: brave the news! Verbaas ons! Maak béter nieuws!

  Ik werk 25 jaar in de media. Ik was hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws en media-adviseur van Open VLD. En met de KU Leuven dacht ik na over hun opleiding journalistiek. 

  .Ik schrijf en geef lezingen over de media. Ik vertel hoe de media werken. Hoe hun toekomst eruit ziet. Ik breng je op ideeën. En ik vertel waarom jonge mensen nog altijd journalist moeten worden. Ik breng een inspirerend verhaal voor al wie in of met de media werkt. Maar je moet wél tegen een stootje kunnen... 

  +32 475 370057

  wim@iedereenbenieuwd.be